Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- iPhone topik
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nem lesz idén iPhone 18
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Nem írsz hülyeséget. Végig próbáltam az összest (hd0,x sd0,x), de mindenre azt írta ki, de csak az sd0-t copy-pasteltem. Az első HSZ-ben leírt alapján akartam megcsinálni, de eredményre azzal se jutottam.
Miután közel 3 órányi szenvedés után rájöttem, hogy 20 perc alatt újratelepítem az egészet. Bash scriptben megvan minden amit apt-vel le szoktam tölteni, és configolni. Home könyvtárat kimentettem, és újra telepítettem az egészet.
Holnap meg viszem a notit szervízbe. Linux alatt lehet a legjobban mutogatni, hogy mit csinál a kijelzőm az inverter csere után. Képmód váltáskor olyan mintha fizikailag lefagyna. Úgy lehet elképzelni, mint amikor az ember rálehel a hideg ablakra, és szépen fokozatosan elfehéredik. Win alatt csak akkor csinálja, mikor készenléti állapotból kerül vissza. Nem a gépnek van baja, mert külső monitorra továbra is ad jelet.
Aktív témák
- Autós topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest