Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Régebb óta kacérkodom a linux gondolatával, idáig csak windowson éltem, de mivel sűrűn van vele problémám, így egyre inkább a linux mellé állnék, a gépemet mostanában csak netezésre, filmnézésre, msn-re meg ilyen egyéb nem túl hasznos dolgokra használom

Néha még weboldalt szerkesztek, de arra is biztos vannak jó programok linux alá.
Viszont nekem fontos lenne, egy olyan msn ami az msn pluszt is tudja kezelni, létezik ilyen, vagy esetleg van olyan windows emulátor amivel linux alol tudom a live messengert indítani?
A másik kérdésem amitől félek, hogy idáig windowst feltelepítettem és automatikusan ráállt a netre még a kisujjamat sem kellett megmozdítani máris volt internet. Namármost Linux alatt gondolom nem lesz ilyen egyszerű, vagy menni fog ott is simán?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest