- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocsánat ,nem lapoztam.
Igen szeretek telepíteni, tényleg (mert mindent megkapok alapból és nem kell semmihez sem nyúlnom, na jó egyszer az Ati kártya miatt, de már az is megy sokadik nekifutásra ) a 8.04 -et vagy 8x a 8.10-et legalább 3x raktam fel és nem használtam összesen csak max. 2 hetet őket.
Komolyra fordítva: a fentieket még egy mai szemmel nézve elfogadható gép(ek)re tettem, de most sajna a Compaq géphez keresem a megfelelőt.
Sajna a 9.04 az LXDE ablakozoval sem hasított ,sőt inkább cammogott.
Szóval inkább telepítenék még 2-3 alkalommal annak érdekében,hogy kapjak egy normális sebeséggel futó op.rendszert.
Egyet is szeretnék használni ,ha megtalálom azt akkor az marad ezen a gépen.
Ismerve magamat csak néha fogok ránézni ,de minden ilyen alkalommal el fogok ,majd csodálkozni ,hogy milyen jó kis rendszerem van itt az asztal alatt.
Ezt nem sértésként szánom ,sőt minden tisztelet azoknak akik kizárólag valamelyik linux verzíót használják ,de nálam ez képtelenség mindaddig míg a nem tudom finanszírózni a konzolos játékokat , mert ha ez menne akkor tuti ,hogy én is csak linux-ot használnék, mert a hétköznapi pc-s feladataimhoz pont elég ,sőt.
Persze ,tudom arra ott Wine ,de nincs kitartásom ezekhez a dolgokhoz ,hogy mit, miért ,hogyan kell beállítani. Játékra marad a win vagy a konzol ,szerintem.
Másik érvem: Sajnos én "manuális" gyerek vagyok ( fejben gyenge) , ha megmutatja valaki mit és miért kell csinálni akkor nincs gond az megy elsőre, de ennek hiányából adódóan így "néha" hiába kapok segítséget ,ha azt sem tudom merre índuljak a megoldás felé.
Remélem ,nincs harag csak a tisztánlátás miatt írtam a fentieket!
Szóval ma felteszem a Zenwalkot.
Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest