- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocsánat ,nem lapoztam.

Igen szeretek telepíteni, tényleg (mert mindent megkapok alapból és nem kell semmihez sem nyúlnom, na jó egyszer az Ati kártya miatt, de már az is megy sokadik nekifutásra ) a 8.04 -et vagy 8x a 8.10-et legalább 3x raktam fel és nem használtam összesen csak max. 2 hetet őket.
Komolyra fordítva: a fentieket még egy mai szemmel nézve elfogadható gép(ek)re tettem, de most sajna a Compaq géphez keresem a megfelelőt.
Sajna a 9.04 az LXDE ablakozoval sem hasított ,sőt inkább cammogott.
Szóval inkább telepítenék még 2-3 alkalommal annak érdekében,hogy kapjak egy normális sebeséggel futó op.rendszert.
Egyet is szeretnék használni ,ha megtalálom azt akkor az marad ezen a gépen.
Ismerve magamat csak néha fogok ránézni ,de minden ilyen alkalommal el fogok ,majd csodálkozni ,hogy milyen jó kis rendszerem van itt az asztal alatt.
Ezt nem sértésként szánom ,sőt minden tisztelet azoknak akik kizárólag valamelyik linux verzíót használják ,de nálam ez képtelenség mindaddig míg a nem tudom finanszírózni a konzolos játékokat , mert ha ez menne akkor tuti ,hogy én is csak linux-ot használnék, mert a hétköznapi pc-s feladataimhoz pont elég ,sőt.
Persze ,tudom arra ott Wine ,de nincs kitartásom ezekhez a dolgokhoz ,hogy mit, miért ,hogyan kell beállítani. Játékra marad a win vagy a konzol ,szerintem.
Másik érvem: Sajnos én "manuális" gyerek vagyok ( fejben gyenge
) , ha megmutatja valaki mit és miért kell csinálni akkor nincs gond az megy elsőre, de ennek hiányából adódóan így "néha" hiába kapok segítséget ,ha azt sem tudom merre índuljak a megoldás felé.Remélem ,nincs harag csak a tisztánlátás miatt írtam a fentieket!
Szóval ma felteszem a Zenwalkot.

Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , ha megmutatja valaki mit és miért kell csinálni akkor nincs gond az megy elsőre, de ennek hiányából adódóan így "néha" hiába kapok segítséget ,ha azt sem tudom merre índuljak a megoldás felé.