- Apple Watch
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Major Major
üzenetére
Én ezt úgy csináltam, hogy az xorg-ban talán vesa drivert kellett megadni, így nem reklamált, hogy miért nincs monitor - illetve egy auto logint használtam, így a vnc szerver is egyből elindult. A grafikus részt végül is javarészt torrent miatt használom, de ezt is csak azért, mert még lusta voltam keresni egy parancssoros klienst. Bár, a legjobb egy olyan lenne, amihez van valamilyen webes kezelőfelület. Deluge-nak van WebUI-ja, de ott nem találtam, hogy lehet a célkönyvtárat kiválasztani letöltésnél. Illetve az elmúlt napokban volt vele olyan gondom, hogy indítás után nemsokkal lekapcsol, de azzal meg még nem volt időm foglalkozni...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest