Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Miután frissítettem Jackalope-ra az Ubuntum, minden rendszerindításnál megjelenik egy hibaüzenet "Önnek régi figyelmeztetései vannak" címmel és "Úgy tűnik elmulasztott néhány figyelmeztetést, mivel a régi figyelmeztetés lista nem üres." szöveggel. Ha bezárom ezt az ablakot, egy-két másodperc múlva megbénul az X, majd lefagy a gépem. Minden indításnál megjelenik és mindig lefagyás a bezárás következménye.
Abszolút semmi ötletem nincs, hol kéne keresnem a problémát, egyáltalán azt se tudom, mi a problémája, mivel van baja, mit is jelent ez az üzenet.
Az ubuntu.hu-n se tudott senki hozzászólni, Googlubuntu-val is próbáltam keresni különböző kifejezésekre (pl.: caution/warning list, caution/warning list is not empty, old caution/warning), de semmit nem találtam, ami bármilyen szinten is hasonlítana.
Pár info:
- Ubuntu 9.04 32 bit
- 2.6.27-11-generic kernel (a frissebbel a rendszer a bejelentkező képernyő előtt színes csíkokat jelenít meg fekete alapon és egyszerűen megbénul, ctrl+alt+f1-re reagál, de csak darabos színes négyzetek jelennek, amik közül a kurzor helyén lévő villog, de semmire nem reagál)
- Acer TM7720G-302G16N notebook (ATI MobilityRadeon HD2400 XT, 2 GB RAM)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tea
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest