- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Miután frissítettem Jackalope-ra az Ubuntum, minden rendszerindításnál megjelenik egy hibaüzenet "Önnek régi figyelmeztetései vannak" címmel és "Úgy tűnik elmulasztott néhány figyelmeztetést, mivel a régi figyelmeztetés lista nem üres." szöveggel. Ha bezárom ezt az ablakot, egy-két másodperc múlva megbénul az X, majd lefagy a gépem. Minden indításnál megjelenik és mindig lefagyás a bezárás következménye.
Abszolút semmi ötletem nincs, hol kéne keresnem a problémát, egyáltalán azt se tudom, mi a problémája, mivel van baja, mit is jelent ez az üzenet.
Az ubuntu.hu-n se tudott senki hozzászólni, Googlubuntu-val is próbáltam keresni különböző kifejezésekre (pl.: caution/warning list, caution/warning list is not empty, old caution/warning), de semmit nem találtam, ami bármilyen szinten is hasonlítana.
Pár info:
- Ubuntu 9.04 32 bit
- 2.6.27-11-generic kernel (a frissebbel a rendszer a bejelentkező képernyő előtt színes csíkokat jelenít meg fekete alapon és egyszerűen megbénul, ctrl+alt+f1-re reagál, de csak darabos színes négyzetek jelennek, amik közül a kurzor helyén lévő villog, de semmire nem reagál)
- Acer TM7720G-302G16N notebook (ATI MobilityRadeon HD2400 XT, 2 GB RAM)
Aktív témák
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Nintendo Switch 2
- Subaru topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest