- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. komoly harcok után nagyjából megvagyok a migrálással 8.10-re, de van pár idegesítő dolog, amihez szájbarágós segítség kéne.
64 bit 8.10
amd 780g alaplap
beépített ati hd3450
ati driver
vga kimeneten monitor (1280x1024), dvi-n (hdmi-re) lcd tévé (1360x768)
gnome
usb billszóval:
1. a bill kiosztás magyar. a bill-en egy ideje elfelejt működni a numerikus rész, ami elég fájdalmas. gondolom restart segít, de nekem valami egyszerűbb megoldás kéne.
2. citrix kliens nem megy. megcsináltam leírás szerint, pontosan ugyanígy csináltam múltkor is, akkor működoött. most azt mondja, hogy a "launch.ica"-t nem tudja mivel megnyitni. próbáltam windowsosan rámutatni a szerintem szóba jöhető fájlokra, de semmi eredmény. elég szívás, mert emiatt egy külön wines notit kell járatnom egész nap, amire rdp-vel csatalkozom (gép a gépben a gépben, elég lol).
3. kiterjesztett asztallal próbálok dolgozni, ehhez a képernyő szélességeket összeadtam, a magasságok nagyjából jók. nem teljesen sikerült a művelet, kitalálta, hogy neki márpedig 6400x1024 van.
valszeg ebből deriválódnak az alábbi anomáliák:
4. alapesetben a vga monitor van csak bekapcsolva induláskor. a login képernyőből csak pár 20 centis betű látszik, szét van csúszva az egész. nem is látom mit írok be.
5. rendben betöltődik a monitorra az asztal, a felbontás is OK, a két panel is a helyén. ha ekkor bekapcsolom a tévét, akkor pillanatra elsötétül a monitor, majd valami béna felbontású képernyőt kapok. ekkor visszaállítva a felbontást az egyetlen nekem jó lehetőségre (6400x1024) a felbontás megjavul, de a két panel átugrik a tévére, minden alkalommal vissza kell huzigálni a monitorra. elég szívás. a felbontást a beépített gui-val csinálom.
megköszönnék minden segítséget. kérem, hogy ne valami bogarászós linket adjatok, abból már van elég nekem is. eleget küzdöttem vele eddig, szeretném gyorsan feltenni az i-re a pontot ha ez lehetséges.
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest