Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
floatr
veterán
Ebban viszont kéne nekem is egy kis segítség, mert már megőrülök tőle:
Ubin egy virtualbox-ban egy XP fut két hálózati adapterrel. Az egyik NAT-os, a másik host interface-es. Az első eddig minden formában ment mindenféle állítgatás nélkül, a másodikhoz bridge-et állítottam be, amit csak a hostig engedtem eddig (nem rútoltam kifelé).
Namost amióta intrepid van, azóta egyik idegesítő jelenség, hogy vbox install után egy ideig megy a NAT-os hálózat, aztán megdöglik, miközben a másik műxik rendben. Van erre valami varázslat, ami kimaradt? (megjegyzem hardyn nem volt ilyen gond)
Wifit, eth0-t, ppp-t és vpnc vegyesen használok helyzettől függően...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest