Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Egy újabb kis történet:
Sz.tech óra, dolgozat. A doga témája valamiféle ekszeles bohóckodás (hozzáteszem, egyáltalán nem értek hozzá, és nem is érdekel). Nagyon egyszerű dolgokat nem tudtam megcsinálni benne, erre odajön hozzám a tanár, és megcsinálja helyettem. Mielőtt még bárki levonná a konzekvenciákat, nem én voltam a (legnagyobb) láma.
Tehát a doga kész a tanár által, én elmentem, kaptam rá 1 jó jegyet. Ezt látta a melletem ülő (nem akarok már ilyet mondani, mert már én is szégyellem, hogy mindig ez van, de kimondom (írom)) szőke
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki:
-A doga pont ikszelest!
Erre ő hosszas keresgélés és nézelődés uán:
-Itt csak doga van!
én:
-Jó lesz az is...
Aktív témák
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nő, és megkért, hogy valahogy adjam már oda neki azt az állományt. Jó mondom, megosztom, és majd felmásolod magadnak. Erre mondja, hogy OK. Itt még nem is lett volna probléma, kisebb-nagyobb fentakadásokkal ment is a másolás, viszont ezután már megállt a tudomány. Kérdezi, hogy melyik filet nyissa meg. Mondom neki: