Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Vájszeszniht... ebből kell nekem egy dobozos verzió (gmg-set majd visszadobom), ha jól láttam, abban van az OST cédé is, addig nem modolgatom. A csupasz eredeti érdekel. Néztem a honlapot én is, van néhány júzer mod is, figyeltem, de nem az én világom ez a pecseléses tökörészés
!Jahh, lengyelek a drágák... mit mondjak, tanultak... TW1 után ilyet kiadni, bug nélkül, ez már orrbaverés szintű... rohadt nagy bajban lennék, ha most az általam ismert összes rpg közül kéne választani. Illetve most nem, most egyértelmű... a Drakensang folytatásnak nagyon fel kell kötnie a gatyát... még jó, hogy csapatalapú, és bele tudom majd magyarázni, hogy miért élvezem kevésbé.
Ami meg a dragonédzset illeti, olvastam az infókat, néztem jópár videót... általában sóhajtozásba vagy röhögésbe torkollott a dolog. Bedobtam egy-egy kézigránátot az ajánlóba, meg valamelyik daókettes topikba is, láttad mi lett a vége... én megpróbáltam. Sejthető, hogy nem unalmamban ugatom el a TW2-t az erpégé feltámadásaként... innentől az hagyján, hogy nem zavar a dolog, de szerintem vicces
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.