Hirdetés
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Vájszeszniht... ebből kell nekem egy dobozos verzió (gmg-set majd visszadobom), ha jól láttam, abban van az OST cédé is, addig nem modolgatom. A csupasz eredeti érdekel. Néztem a honlapot én is, van néhány júzer mod is, figyeltem, de nem az én világom ez a pecseléses tökörészés
!Jahh, lengyelek a drágák... mit mondjak, tanultak... TW1 után ilyet kiadni, bug nélkül, ez már orrbaverés szintű... rohadt nagy bajban lennék, ha most az általam ismert összes rpg közül kéne választani. Illetve most nem, most egyértelmű... a Drakensang folytatásnak nagyon fel kell kötnie a gatyát... még jó, hogy csapatalapú, és bele tudom majd magyarázni, hogy miért élvezem kevésbé.
Ami meg a dragonédzset illeti, olvastam az infókat, néztem jópár videót... általában sóhajtozásba vagy röhögésbe torkollott a dolog. Bedobtam egy-egy kézigránátot az ajánlóba, meg valamelyik daókettes topikba is, láttad mi lett a vége... én megpróbáltam. Sejthető, hogy nem unalmamban ugatom el a TW2-t az erpégé feltámadásaként... innentől az hagyján, hogy nem zavar a dolog, de szerintem vicces
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Fejhallgatós találkozó
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Steam topic
- Warhammer 40.000
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.