- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Yettel topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Vájszeszniht... ebből kell nekem egy dobozos verzió (gmg-set majd visszadobom), ha jól láttam, abban van az OST cédé is, addig nem modolgatom. A csupasz eredeti érdekel. Néztem a honlapot én is, van néhány júzer mod is, figyeltem, de nem az én világom ez a pecseléses tökörészés
!Jahh, lengyelek a drágák... mit mondjak, tanultak... TW1 után ilyet kiadni, bug nélkül, ez már orrbaverés szintű... rohadt nagy bajban lennék, ha most az általam ismert összes rpg közül kéne választani. Illetve most nem, most egyértelmű... a Drakensang folytatásnak nagyon fel kell kötnie a gatyát... még jó, hogy csapatalapú, és bele tudom majd magyarázni, hogy miért élvezem kevésbé.
Ami meg a dragonédzset illeti, olvastam az infókat, néztem jópár videót... általában sóhajtozásba vagy röhögésbe torkollott a dolog. Bedobtam egy-egy kézigránátot az ajánlóba, meg valamelyik daókettes topikba is, láttad mi lett a vége... én megpróbáltam. Sejthető, hogy nem unalmamban ugatom el a TW2-t az erpégé feltámadásaként... innentől az hagyján, hogy nem zavar a dolog, de szerintem vicces
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PayPal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar.