- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Én most Hatmandorban a templom alatt vagyok. A 6-8 db Dark knightból álló army büntet... (lvl 21 vagyok, és ennél magasabb szintre nem tornászhatom a szörnyeket sem, van limit.)
Vicces, pár napja azt hittem, ezt a szavannát hamarosan letudom, közbe nagy **t, csomó kveszt van...
Volt egy Varn egy bányás dungeon-ban, na annak volt akkora sebzése az íjjal, hogy mire feleszméltem, már esett is össze a csóka. (és ez normal-on; képzelem, mi lehet hard-on, pedig nyomtam az endurance-ra is, igazából ez meg a willpower kell csak a casternek)
Viszont, a hosszú hétvégén elutazok, szóval nem tudom most vinni, de kíváncsi vagyok a pantomimes Varn-ra, lol! (Hol van ő?)SZERK: lengyelek a fejlesztők vagy mi?
rákesrestem wikin ilyet ír:"The game was released on the 25th January 2011 in North-America for the same platforms. The game has been a commercial hit and has managed to sell 1 million units, three weeks afters its release in Europe.[4] By February 2011 sold units have exceeded 2 millions in number.[5]" wiki
- tehát máshol azért rágerjedtek, de bezzeg a nagy GÉMPOD erről kussol, csak dragon édzs megy. Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest