Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na jó, beszrtm
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
DDD! Játssza az üvegtáblás figurát, láttáháháhháátoook
? Ehhhehehh... hjááááj... ez valami easter egg
DDDD?Jameg, kicsit nehezítettem... hardon, egy karakterrel összerakom az összes armor szetet, ami létezik... itt lesznek a képek.
Velem van a baj, hogy a harc minden mozzanatát élvezem
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...
Érdekes ez a pajzsos dolog... alapból nem is kéne igazából, hiszen akár két hosszúkarddal lehet szeletelni (csodálatos animációkkal), meg blokkolni is, de a szkillek szempontjából jobb, többet lehet használni, játszani aztán meg tényleg sokkal érdekesebb... meg gyönyörűségesek a pajzsok... na és persze aztán ott van az is, hogy eggyel több cucc a karakteren, több kristály aktív... hmm... lehet, hogy én is harcossal tolom végig? Túl szépek a cuccok, túl szépek...Hja, ami lemaradt: az a hely, ahova nem tudtam átteleportálni, az maga a gromos dungeon volt, szóval minden okés...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...