- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na jó, beszrtm
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
DDD! Játssza az üvegtáblás figurát, láttáháháhháátoook
? Ehhhehehh... hjááááj... ez valami easter egg
DDDD?Jameg, kicsit nehezítettem... hardon, egy karakterrel összerakom az összes armor szetet, ami létezik... itt lesznek a képek.
Velem van a baj, hogy a harc minden mozzanatát élvezem
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...
Érdekes ez a pajzsos dolog... alapból nem is kéne igazából, hiszen akár két hosszúkarddal lehet szeletelni (csodálatos animációkkal), meg blokkolni is, de a szkillek szempontjából jobb, többet lehet használni, játszani aztán meg tényleg sokkal érdekesebb... meg gyönyörűségesek a pajzsok... na és persze aztán ott van az is, hogy eggyel több cucc a karakteren, több kristály aktív... hmm... lehet, hogy én is harcossal tolom végig? Túl szépek a cuccok, túl szépek...Hja, ami lemaradt: az a hely, ahova nem tudtam átteleportálni, az maga a gromos dungeon volt, szóval minden okés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...