Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem hagytam annyiba a dolgot! Elmentem egy ismerősömhöz aki egy toronyház tetején lakik és egy elég gyenge gépen újra próbálkoztam. A HD adások egyből jöttek igaz szaggatva egy kicsit. Az Mpeg2-es 4 darab csatorna tökéletesen jól jött. Azt gondolom ez a HD erősen hardverfüggő, tehát egy dupla gyors gépen talán szépen meg fogja csinálni. Úgy vélem, hogy az sw. és a hw. rendben van azt teszi amit igér. Talán mégiscsak tudnak szoftvert írni. Mellesleg ez az elsö és utolsó frissítésük. Amikor megvettem csak Mpeg2-öt igértek. Az új verzióban hozzácsapták a H264-et azzal, hogy erösebb harver kell. Kb. 6 hónapja nem frissítettek. Igaz én sem mert nem volt okom rá. Minek ha jó!! Itthon felteszek a tetőre lepkeantennát, mert anélkül nem látok igazán sokat. A földszinten lakom körbeépítve.
Ha lepottyanok a tetőről nézhettek HD-ben
-
klaczi
aktív tag
válasz
üzenetére
De nem ám! Feltelepítettem a legújabb csomagját. Nem igazán nyert. A két HD adó mejött. A másik néggyel együtt. Hd adásoknál teljes képernyőben a szélén körben olyan 3-4 centi fekete, mintha nem használná ki a képernyőt. Szaggat. Mpeg 2-ben pedig jobb lett a helyzet, de nem az igazi. Szóval egyenlőre ezzel a digivel nem lehet együtt élni. Tudjuk, hogy az AH. basztatja a rendszert, de ha nálatok tökéletes akkor az én kütyüm a hunyó, vagy a régi 20 éves tetőantennám. 1-2 műsor vételére volt alkalmas annó. Ott volt még a vége az ablakban nosza továbbvittem, nagyon precíz és szakszerű toldással.
Végül is nálatok tökéletes? -
klaczi
aktív tag
Köszi
Persze, hogy tudtam. Csak azt nem, hogy a 38-as csatorna az 610 Mhz. Nincs ott. Tehát frissítem a szoftvert mert még a legelső gyári van rajta. Ha nem működik rendesen megválok tőle. Egyébként 714- en iszonyatosan szaggat. A szomszédomnál is pedig az nem számteches kütyü. Az antennánk is hagy biztos kívánni valót. Mellesleg eddig a 714 Mhz-et eddig nem láttam. Csak ma.
Jöhet az "anyázás"
-
klaczi
aktív tag
Azt hiszem ide való akérdés. Pár napja próbálok a tuneremmel DVB-T adást fogni. Ma délelöttig minden nagyon szépen működött a 610 Mhzen, akkor elment az egész. Megpróbáltam egy új keresést és már csak 714 Mhzen találtam meg a négy adót. Itt viszont az egész használhatatlan. Vajon 610 Mhzen ti sem találtok ma semmit.
A tuner Avermedia hibrid ultra usb.
Még a végén fel kell másszak a tetőre.
-
klaczi
aktív tag
A legjobb tuner amivel találkoztam. XP alatt.
Mást nem is nézek. Nekem ez a TV, a videó. Tökéletes. A gépem gyengébb a tiednél.
Szerintem az Avermedia nem tudott még rendes drájvert csinálni a Vistához.
Nem hiszem, hogy nagy ügy lenne XP alatt kipróbálnod.
A Volárt is istenítik. Teljes joggal! Mégis Vista alól sokan panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest