Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
VladimirR #431 üzenetére
Én tavaly progalap gyakon a lehetséges 60 pontból 45-öt szereztem, ami szerintem nem olyan rossz. Ennek ellenére vizsgán nem sikerült összeszednem a 21 pontot
És tényleg szóról szóra azt kéri, amit leadott. Pedig szerintem a programozásnak nem ez a lényege. Nemrég a linuxos zh előtt feldobtam a fórumra, hogy aki nem akar felrakni linuxot, de szeretne gyakorolni, az próbálja ki a sulixot. Erre minden linuxfan a torkomnak esik. Mondván a win így szar, úgy szar. Én meg normálisan válaszoltam, hogy a win is lehet stabil, és a linux is le tud fagyni. Rá 2-3 napra hallom a haveromtól (gyakvezér), hogy Dévényi az egész fórumot elküldte nekik, hogy nézzék meg, és mellékelte, hogy aki win/linux hitvitát kezdeményezett, az nem baj, ha nem megy át félév végén. Bár jónéhány smiley volt a levélben, ez az ember hasonló levelet - hasonlóan sok smileyval - küldött egy évvel ezelőtt, melynek a tartalma: Most buktattam meg 150 embert.
Azóta nem írok semmit se a fórumra, nem szeretnék ilyen köcsögségek miatt megbukni. Nem mintha a tavalyi nem lett volna az.
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest