- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
"3, ezzel még nem találkoztam, nem látom különösebb értelmét. Nem véletlenül túl hosszú a fájlnév, és csak félreértelmezted az okát a problémának? (8+3 a max hossz DOS-nál, ezen hossz felett csak úgy lehet hivatkozni, hogy [fájlnév első 6 karaktere][~][sorszám][.kiterjesztés]. Más nem jut eszembe, tesztelni most nem tudom."
Igazad lett, épp a "_" karakterrel nőtt 9 karakterre a filenév hossza, mikor kivettem már értelemszerűen be tudta olvasni. Nincs esetleg vmi olyan unit, v windows-os pascal, ami tudna kezelni hosszabb fileneveket? Sajnos a sorszám nem jellemzi egyértelműen azt a file-t, amit be akarok olvasni...

-
jasszer
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszi, lecsekkolom a helpben az említett függvényeket, meg letesztelem a fájlhosszos problemmát, lehet h az utóbbiban igazad lesz - annyira rég élek már az ablakos rendszerben h el is felejtettem h a DOS nem kezeli az ilyesmit... (aszittem h más ASCII kóddal próbálja keresni, v vmi)

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest