Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Asusfan

őstag

válasz L_ajos #108 üzenetére

Hogy értem el?
    Sztem egyszerűen kifogtam egy tuningszériát és ennyi.A lap ugye adott IC7 (tunigra király).
    Kezdésnek 10esével lépkedtem fsbt.220fsb ig 1/1 ben nyomtam a proci/ram ot utána már megdöglött szegény. 250fsb-n hajtom egyébként mert itt alapfesszel viszi(3,5ghz-t) 5/4 es beálításokkal azaz a ram400mhz( holnap lesznek tuningramok majd mondok eredményt;])A 260fsb hez már feszemelés kellet de egyébként atomstabil.
    Javaslatom:Te is 10esével lépkedj fsbt , mindenm eggyes emelésnél győződj meg róla hogy stabil e: Futtas 3dmark 2k1,2k3 Aquamarkot,Prime95 (nemárt jópár órára)stb.Azután ha elértél egy maximumot pl 260fsb és ott már nagyon nem stabil akkor kezddj el fsb ben lefelé menni 1-es 2-es lépésekben.Ha elérted a stabil színtet alapfesszel akkor azt ott (ha alapfeszt szeretsz használni) hagyd meg.Ha mégtöbbet akarsz kihozni belőle akkor A stabil szintnél kezdjj el megint felfelé(+fsb) menni de emeljél feszültséget és így elérsz majd úgy egy maximumot(ha feszt emelsz jobban fog melegedni stb.)ÉN 1,6V fölé nem mennék 1,6V és az alatt tűrhető a dolog.Amúgy milyen hűtéssel nyomod ?mert én gondolkozok egy CNPS7000-CUn.
    Lényeg hogy úgy tuningold hogy stabil legyen a rendszer.ÉN ezt a módszert szeretem használni:t IC7-et és Gt4360at használtam hozzá:)
    Ennyi.
    ÜDv.

Aktív témák