- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aftercooler #43437 üzenetére
Végül 150-en hagytam. 155-ön is elindult a Windows, de random újraindult, és hiába adtam neki feszt, akkor már képet sem adott. Így 150-es FSB-n és alap feszen stabil, szerintem a lap lesz a szűk keresztmetszet. Mindegy is, a semminél több.
Köszi a segítséget!
-
válasz
aftercooler #43437 üzenetére
Köszi a választ! A szorzó sajnos lockolva van, de az FSB-n húzok még, ameddig nem dob hibát, illetve nem lesz túl meleg.
-
Erre valaki?
-
Üdv mindenkinek!
Tuning terén eddig nem nagyon mozogtam, de most rákényszerültem, légyszi segítsetek nekem!
Adott egy 478-as ősrégi konfig, MSI 848P Neo-V alaplap, és egy 2,6GHz-es proci. Korábban egy HT-s 3,2GHz-es volt a lapban, de az meghalt, és most jobb híján ezzel az egymagossal kellene valami értékelhető teljesítményt kihoznom belőle - szóval maradt a "tuning".
A proci FSB-je 133MHz, ezt 150-ig húztam BIOS-ban, így 3GHz-en jár most, 60 fok fölé nem megy a hőfok, szerintem bírná még. Az AIDA tesztek eredményei is szépen emelkednek. A feszültség még alapon van, a BIOS automatikusan 1,525V-ra állítja, de ezt tudom módosítani, ha kellene.Kérdésem az lenne, hogy mikor kell a feszt is húzni, illetve százalékosan meddig szabad elmenni? A gép nem az enyém, szóval fontos lenne, hogy stabil maradjon a rendszer, mert a gazdája nem fog ilyenekkel szórakozni.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged