Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Arra szereték rákérdezni hogy van-e valakinek ötlete arra hogy amikor alulfeszelem a procit biosban ( beálítom hogy -0,1 vagy -0,05v ) akkor a coretemp és cpu-z is az eredeti proci feszt mutatja. Ez csak akkor van ha alulfeszelem, fölfele kiírja rendesen.
-
toldy
őstag
válasz
d@minator #9615 üzenetére
Azt tudom, és azt is hogy az nem az az FSB amit az órajel számolásakor használunk henem az az fsb ami a procinál van megadva. Esetemben 1333mhz és hiába emelem , nem indul a gép.
A pci frenkvenciát állt hol lehet állítani? Bár nekem csak 1 db pci-e 16x van és abba sincs semmi .
-
toldy
őstag
válasz
d@minator #9610 üzenetére
A System Clocks menüben csak az aktuális proci és fsb frekvenciát írja ki. Tudom hogy az FSB & memory config ba kell állítgatnom, csak azt nem hogy. Bármit húzok egyszerüen nem indul a gép ( még a post képrnyőse jön be). Már próbáltam hogy unlinked-re rakom és hagyom a ramot gyári állapoton de nem vált, azt is próbáltam hogy linkedre állítom a dologkat és húztam a ramot is ( de a cl azt egyel visszább állítottam).
Egyébként 2x2 Gb Geil Black Dragon DDR2 800mhz, CL4-es ramom van.
Jut eszembe, nincs lehetőségem alulfeszelésre illetve szorzó csökkentésére.
-
toldy
őstag
Üdv.
Van egy zotac 9300 itx lapom benne egy q8200-val és szeretném egy kicsit húzni. Tudom hogy nem tuning proci de nem 4ghz a cél, hanem csak max 3 ghz, és nem tudom hogy miket állítsak (elötte egy laptopom volt ,az elött meg asus lapjaim voltak csak).
Azt már konstatáltam hogy a bios beállítások elég szegényesek. Azt szeretném megkérdezni hogy mi mindent kell hogy állítsak? Egyébként ilyen a bios ezen része: [link] ezen belül [link]Azt tudom bármit is bróbáltam húzni egyszerűen nem indult utána a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest