- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
válasz
megint én #20101 üzenetére
nem, nem oldja meg mert a legújabb van fent! És nem oldott meg semmit! Ha beállítottam fixre a szorzót akkor ott ugymaradt de magától átette 9.5-re! És azt irja ott a menüben, ha nem érvényes érték van megadva, akkor eltérhet az itt feltüntetett a valóstól! És tényleg eltér! Nem tudtam vele mit csinálni!
-
Hoffer
őstag
válasz
darál0w #20092 üzenetére
Illetve hogy tudok felrakni régebbit? Mert ez az ujat is win alól tettem fel, mert bios-ban nem tudtam! De itt win alatt nem engedi felrakni a régebbit! Hogy tudnám megoldani? Mert bios-ban ha frissiteni akartam pendrive-ról akkor lefagyott ahogy be akartam lépni az asus ez flash-be!
-
-
Hoffer
őstag
válasz
darál0w #20088 üzenetére
most tettem fel a legujabb bios-t, azzal nem lehet gond, de az miért van h a cmos resetet csinálok, akkor auton van minden de ha átállítom manual-ra akkor ott lesznek a régi beállításaim! Ez miért van, ha reset akkor miért jegyzi meg?
reset: elem ki étrakom a cuclit a lapon várok, visszateszem, és elem vissza! igy kell nem? -
Hoffer
őstag
válasz
darál0w #20086 üzenetére
de elmenti, és visszalépek a beállítás meg is van, de ha elinditom a winfost a cpu-z és minden irja, hogy visszatette magától 9.5-re és az órajel is ennek megfelelő!
Nem értem miért teszi.... 370-es fsb ig tudom állítani a szorzót felette nem tudom mert bármit állitok ő beállítja 9.5-re -
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a BIOS-ban ha fixálom a szorzót, nem számít semmit ahogy bekapcsolom a gépet automatikusan felteszi a legmagasabb szorzóra?
Ma vettem ezt a procit és a BIOS-ban és az everestben is a cpu 12 fokot mutat, ez miért lehet? De külön a két mag jó hőmérsékletet mutat! -
Hoffer
őstag
Hali!
Most vettem egy használ procit E7xxx-es! Miért van az, hogy az everest a hőmérsékletnél a procira 12 fokot ír??? Ha meg a két mag bontását nézem akkor 38 az egyik a másik meg 34?
Miért ír a procira 12 fokot? Valami nem jó a procival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged