- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok, Helló mindekinek!
Elkezdtem overclockolni a PC-met, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek még belefér-e az alábbi táblázatban látható értékek a normálba játék alatt?
A Processzorom egy Intel Core 2 Quad Q9650 (Gyárilag 3Ghz) 3.5 Ghz-re overclockolva, Cooler Master TX3 hütéssel.
A Kép egy jó negyedórás GTA V után készült, majdnem minden Ultra beállitásokon volt alatta.
A VGA Hőmérséklete 70-75C között volt.NVIDIA GTX 750Ti. Gondolom még belefér szintén.
-
Norbi887
aktív tag
Helló mindenkinek!
Overclockolni szeretném a következő procimat: Intel Core 2 Quad Q6600 2,40ghz és B3-as.
Ugye mint fentebb irtam elég melegedős darab, ez valószinüleg a B3-as reviziónak tudható be, G0-val jobb volna a helyzet.
Szeretném megkérdezni hogy volt e valakinek ilyen procija mint nekem és neki milyen értékig sikerült OC-znia ezt a procit?
Jelenleg nálam a maximum igy fest: Vcore: 1.28125 FSB: 323 [2.90ghz] 9x-es szorzóval, a többi Bios beállitás auto-n van. Ha 3ghz-re állitom akkor instant kékhalált kapok
Ezeken a beállitásokon prime95 alatt eléri a 70-80 fokot a CPU jelenleg 100% terhelés alatt, illetve mint fentebb irtam játékok alatt is ugyanúgy.
Meddig tudnám még esetleg finomitani, vagy kisebb vcore-ral még meddig lehetne emelnem az fsb-t?
Hütő: Cooler Master TX3i.
Köszi előre is a tippeket mindenkinek! -
Norbi887
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #45638 üzenetére
Rendben van, akkor megnyugodtam
Köszi szépen a gyors választ! -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy következő konfigom:
-Proci: Intel Core 2 Quad Q6600-as B3-as cpu overclockolva 2.4ghz-ről 2.9-re alap feszen! [elvileg a b3-as melegedősebb talán]
-Videókártya: GTX 750Ti 2gb msi alap nincs tunningolva egyáltalán!
-Ram: 8gb ddr2 800mhz
A következő lenne a kérdésem ezzel a géppel/konfigommal kapcsolatosan az lenne hogy:
Call of Duty Black Ops III közben illetve más újabb játékok játszása közben a CPU Hőmérséklet eléri a 75-80 fok körüli értékeket, a Videókártya is a 70-75 fokot közeliti.
Kérdezni szeretném tehát hogy a fennt emlitett két hőmérsékletek normálisak ha játék közben elérik ezeket az értékeket? Kell e aggódnom, hogy felgyújtja a szobámat? -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy meddig lehet tuningolni a következő processzort?
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz B3-as Steppingel.
Meddig lehetne húzni biztonságosan maximum?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest