- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Kean_Sorbo #42638 üzenetére
Működik, köszi!
Nem hittem volna, hogy ez lesz a megoldás.
-
Patrick
addikt
Üdv!
Nos, eddig ilyennel még nem találkoztam és nem tudom mi lehet a gond. A procim Q6600 eddig 3,2-n ment. Most viszont csak alapórajelen hajlandó menni. Bármit állítók 1 MHz-el sem tudom megemelni az FSB-t, ha változtatom a szorzót, ha nem. PCI-E 100-ra van rakva, ramok is beállítva, cpu kapott 1,35-t biosban, tökéletesen ment.
Párszor volt BF3-4 kifagyásom (kép, hang kimerevedik, majd kék halál) a pb miatt, olyankor csak a reset segített, az is többszöri megnyomásra. Majd valamelyik game alatt egyszer csak bedobta a kék halált, ezt csinálta párszor, ekkor visszavettem 3 GHz-re, ez ment egy darabig így, aztán megint kifagyott a gép, visszaállt alapra minden és onnantól semmit nem tudok csinálni, hiába állítom be és mentem el a biosban. Ez mitől lehet? Bios reset volt. CMOS reset nem és az elemet sem vettem ki. VGA órajelét is visszavettem alapra. Bios verzió legfrissebb, minden alaplapi driver friss.
Ötlet?
-
Patrick
addikt
válasz
belaazallat #11564 üzenetére
Én nem találok 1T-s beállítást a biosban... Nincs is? Vagy más néven van?
Jut eszembe a legtöbb ddr2 nem is bírja az 1T.
-
Patrick
addikt
Azért az durva lenne ha wall-os lenne, 3,43-on is ment, igaz pár percig, mert az op le fagyott, amikor megnyitottam a firefoxot, vagy egyéb programot.
próbáltam már +0,2 V-ot is adni mch-nak, ramnak, stb, de sajnos nem jött össze. Úgy néz ki ennyit bír
Nem baj az, mert a vga-t így is kihatja, sőt a 4870-et is kifogja.
-
Patrick
addikt
Volt amikor a ramok 1000-en mentek, +0,2 V-al. A ramokat 1:1-ben hajtom most, de sajnos a 3,36 sem stabil...
3,2-n megy most 8*400-on. Ramok 960, így megy.
Nem tudom mi lehet a baj, mert régebben igaz F12-es biossal de ment a vas 3,4-et 7*486-al. Most meg csak 8*400-at viseli el.
Na nem mintha nem lenne elég a vga kihajtásához, csak kíváncsi voltam meddig bírja a cucc.
Nincs más ötletem mi lehet.
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
E8200, jelenleg 3,36 GHz-n üzemel. (480*7), ramok 960, pci-e auto, azaz fix 100 ha jól tudom. Mch, Fsb, ddr2 dimmnek +0,1 V adva.
ha 486-490-re megyek, akkor belép a windowsba, de kis idő múlva lefagy. sem az egér sem a bill nem reagál.
Ennyi a proci, vagy a lapom vége? Valami kis help?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest