Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Üdv!
Nos, eddig ilyennel még nem találkoztam és nem tudom mi lehet a gond. A procim Q6600 eddig 3,2-n ment. Most viszont csak alapórajelen hajlandó menni. Bármit állítók 1 MHz-el sem tudom megemelni az FSB-t, ha változtatom a szorzót, ha nem. PCI-E 100-ra van rakva, ramok is beállítva, cpu kapott 1,35-t biosban, tökéletesen ment.
Párszor volt BF3-4 kifagyásom (kép, hang kimerevedik, majd kék halál) a pb miatt, olyankor csak a reset segített, az is többszöri megnyomásra. Majd valamelyik game alatt egyszer csak bedobta a kék halált, ezt csinálta párszor, ekkor visszavettem 3 GHz-re, ez ment egy darabig így, aztán megint kifagyott a gép, visszaállt alapra minden és onnantól semmit nem tudok csinálni, hiába állítom be és mentem el a biosban. Ez mitől lehet? Bios reset volt. CMOS reset nem és az elemet sem vettem ki. VGA órajelét is visszavettem alapra. Bios verzió legfrissebb, minden alaplapi driver friss.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest