- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaza
senior tag
Hello!
Mi lehet az oka hogy a cpu órajele nem fix 4300Mhz amire beállítottam ,hanem ugrálgat lefelé?
Tesztprogram futtatásánál stabil 4.3 viszont terhelés nélkül ez a jelenség tapasztalható.
Most raktam újra az op rendszert ,előtte nem volt ilyen probléma.Köszi!
-
Shaza
senior tag
Hello!
Lenne két kérdésem:Processzor tuning esetén hozzá kell nyúlni a ramokhoz(fesz,frekvencia)vagy csak simán elég a processzort húzni?(konfig a leírásban)
A ramoknál mit jelent az NB frekvencia?(terhelve 4000Mhz-et mutat a cpu-z)Köszi a segítséget!
Üdv! -
Shaza
senior tag
Az intel 1151-es összefoglalóban szereplő táblázatban leírtakhoz képest magasabb értékeket érdemesebb lejjebb vinni?
Pl: A táblázatban a pll voltage max 1.1 V
Ha csak a proci magórajelét emelem és mindent más feszültséget auton hagyok akkor ez 1,24.
Csak az órajellel variáljak és a többi értékkel ne foglalkozzak?Köszi!
-
Shaza
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #44984 üzenetére
Köszi!
-
Shaza
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #44981 üzenetére
Akkor ahogy emelem az órajelet nő a vid is.
Ezek szerint ezzel nem nagyon kell foglalkozni,nem gond ha felugrál 1.4 körülire?(elég nagy a két érték közti különbség,de nem fagy vagy hasonló)
Hatoson van az llc érdemesebb lejjebb állítani?Köszi a segítséget!
-
Shaza
senior tag
Mi a különbség a cpu vid( cpu-z szerint 1.378V,de folyamatosan ugrál) és a core voltage(1.264V) között?(4.3Ghz-en ketyeg a procim),illetve miért 1.264V-on megy a proci ha a biosba 1.24-et írtam?
Köszi. -
Shaza
senior tag
Hello!
Ezek a beállítások elegendők a bios-ban a tuninghoz?
https://www.youtube.com/watch?v=gZe26lv7lJ4Esetleg ha nem, tudnátok ajánlani egy videót hogy tudnám 4,4-ig feltornászni a procim?
Nemrég sikerült ,ment is másfél hetet amikor lefagyott és nem is kapcsolt be többet .(1.28V-on ketyegett)
Lehet hogy táphiba volt?Előre is köszi!
-
Shaza
senior tag
Hello!
Mi a különbség az offset és a manual beállítás között?
Én manualba húztam fel 4,4 a procit.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged