- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZERXX
aktív tag
q9550 menyit bír most egy q9300 van de 5000ft rá fizetéssel megkapnám a 9550 !!!
-
RAZERXX
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy egy proci kihajt egy videokártyát vagy sem ???
-
RAZERXX
aktív tag
Most így állok.
Q9300, 3233 MHz (7.5 x 431)
CPU FSB 432.0 MHz (eredeti: 333 MHz, túlhajtás: 30%)
Memóriabusz 576.0 MHz 1151hz
DRAMSB arány 16:12
Ez a dram fsb arány jó ez így ?
És amit nem értek hogy hőfok stabil nem emelkedik illetve ugyan annyi mint gyári beállításon 2500hz ... -
RAZERXX
aktív tag
Nem tudom mi a különbség de kb 10fps több van ezzel az alpalappal mint a p35 gigabytel volt a játékoknál ,ugyan olyan időzítésekben értem én ezt cpu memória videó kari !
Gondolom jobba kezeli valamiért a hardvereket ?!Na akkor jöhetne a tuning én úgy vettem észre hogy ez már okosabb alaplap mert mintha magától állítaná a voltot egy egy adott beállításnál!
memóriákat szeretném rávenni az 1200 vagy 1150 működésre
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333)
Alaplap neve Asus Rampage FormulaDIMM1: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR11502G
DIMM3: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR11502GAMD Radeon R7 260X (Bonaire) (Asus R7260X) Videokártya
Rögtön felnyomtam a memókat 1200ra be is bootolt a win is betöltött de kb 10 sec után kék halált kaptam!
Gondolom időzítések se mindegy hogy van !!!
Tehát akkor help szájbarágósanha van kedev valakinek !
Előre is köszönöm! -
RAZERXX
aktív tag
Meg van a dlágaságom asus rog formula !
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
enemy107 #42064 üzenetére
Ezt hogy érted hogy hitelét nem értem?!
1-tuningolni akartam a gépem de a ti segítségetekkel rájöttem hogy nem lehet az alaplap miatt!
2-ezért írtam hogy milyen alaplapot vegyek mert tuningolni akarok amit már meg is vettem egy asus rog csak még nem jött meg ezt is a ti döntésetek volt mert írtátok hogy egyértelmű még ez is a tuning része!
3-volt egy thermaltake ventim és vettem egy 4 magos procit amire már ez vulcan ventit raktam és a hőfokokról kérdeztem! Szerintem még ez a tuning része!
4-kicseréltem a videó kártyámat is és ez mind most történt 2 hét alatt és amit eladtam a 9800gtx+ karimal jártam úgy amit fentebb leirtam,és mondtam az uj tulajnak hogy csak a gyári táp kábelt használja de nem halgatot rám és most kérné vissza lovét!
De nem értem hogy miért teszi tönkre a kártyát ha tápegységen lévő 6pines kábelt dugják bele mert ugye szabvány az is tehát én még sehol nem láttam ráírva egy tápon vigyázat 9800gtx+ nem szabad használni!
Na ez nem teljesen a tuning része ! De úgy gondoltam hogy az okosok majd válaszolnak itt is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest