- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
RAZERXX #42127 üzenetére
Muszáj neki ,
nem tudom , régen nekünk a q9550- ment 450-500 fsb vel 24/7 re de ezek mind tuningosabb daraboknak voltak mondhatók. Szerintem ha jó procit fogtál ki akkor mennie kell neki a +1000mhz nek s az már sokkal nagyobb gyorsulást eredményez, mint a memória piszkálása. Tanácsolom neked , mert biztos vagyok benne hogy tele van egy csomó fesz állítási lehetőséggel a lapod, hogy fáradj el a lap topikjába + a proci topikjába s keresgélj bios beállításokat.
Nekem anno giga p45 -öm volt , úgyhogy asus hoz sajnos nem igazán tudok konkrétat mondani, de feljebb itt ebben a topikban linkeltem beírtam egy p45 tuning guide-t keresd meg olvasd át töbször is , és lehet segíteni fog, mert hasonlóak a fesz elnevezések, vagy ki lehet spekulálni mi micsoda.
Javaslom ird be a keresőbe a nevem s meg fogod találni.
Megkerestem neked [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest