- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri0095
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #45263 üzenetére
i5-6500. A szorzót maximum addig az értékig tudom állítani, amennyi a maximum turbo boost. (3.6 GHZ) Szeretném, ha 4- 4,2 GHZ-en futna, ahhoz pedig a BCLK pöckölése szükséges. 2x8 GB memoriamodult használok.
Szerinted mi okozhatja a gondot? Én már mindenre gondolok, lehet a lap, lehet a CPU, vagy a táp is akár.
-
geri0095
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #45258 üzenetére
Az alaphoz lehet köze? Gigabyte Z170-es.
-
geri0095
csendes tag
Sziasztok!
Párszor észrevettem, hogy mikor bekapcsolom a gépet a Boot után azonnal leáll a gép mintha hirtelen áramszünet lenne, majd rá 5 mp-cel beindul magától normálisan. Na most miután OC-ra adtam a fejem, amikor beállítom a BCLK-t, és az Overvoltage-ot, majd rámegyek a Save and Exitra a BIOS-ban azonnal ismét leáll majd ugyanaz történik amit fent leírtam. Azonban miután betölt a gép minden szépen működik, és az OC is nagyon stabil.
Szerintem ez a tápegység miatt lehet, mert elég gyenge, de nem vagyok benne biztos.
Táp: Cooler Master Elite Power Black 600 WKöszi!
Kellemes Ünnepeket! -
geri0095
csendes tag
Sziasztok!
Totál új vagyok az OC témában és rám férne némi segítség. Szóval van egy i5-ös 6500-s procim leginkább játékra, alatta pedig egy Z170-es lap. Nekem még az a BIOS van rajta, ami engedi a szorzózáras vagyis nem K-s procik tuningolását. Ha már így alakult gondoltam kipróbálok egy kis OC-t. Magát a metódust megtalálni az interneten, úgyhogy nem is arra kérdeznék rá hogyan inkább arra, hogy mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az ilyesféle tuningról.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged