Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Teljesen úgy van ahogy írtad: 7 es a szorzó alapból, csak az enrgiatakarékosság miatt ugye vissza áll néha 6-osra. 333 pedig az FSB. Sehr gut! Akkor csinálok mindent úgy, ahogy írtad és majd tájékoztatlak a fejleményekről. Thx!

Gondolom Orthos-al teszteljem, hogy stabil-é.
De azt még egyszer leszögezném, hogy nem akarom én szanaszét húzni, nincs is csak gyári hűtésem, csak hogy kissé életre kapjon..
Thx! -
kris07
csendes tag
válasz
BPFeri
üzenetére
Köszönöm a segítő szándékot, de ez nekem kissé szuahéli. Mármint már átnéztem ezeket az oldalakat és a fórum hsz-eket is órákig olvasgattam, mégsem lettem sokkal okosabb, max már egy csomó minden ismerősen cseng és a fejemben mindenféle voltértékek röpködnek. Tudom, hogy ez nagy kérés, de nekem olyan kellene, hogy végigvezetne valaki a lépéseken. Persze nem akarok én itt őrült nagy tuningot, csak egy kicsit megpiszkálni. Pl csak gyári hűtésem van. Azt sem tudom, hogy volna egyáltalán szükségem bios frissitésre.. Szóval kérem azt a jó szándékú hozzáértőt, akinek van egy kis ideje, hogy a konfigom alapján mondjon valamit, hogy ő mit tenne, ha ez a gép lenne előtte. Hálásan köszönöm előre is!!!

-
kris07
csendes tag
Helló mind!! Először is: Lámáskodó láma vagyok. Tudom, hogy 3524.-ként teszem fel a kérdést, de muszáj, mert több órányi böngészés után sem bírtam eligazodni a sok hsz között. Tehát a kérésem az lenne, hogy a megadott konfigomhoz, valaki tudna e részletes tuning tippet adni és hogy egyáltalán mit lehet kezdeni egy ilyen géppel, ha némi teljesítménynövekedésre szeretnék szert tenni láma módon. Pl. CPU, RAM húzás, Bios frissítés.
Nagyon hálás lennék, ha valaki részletes infókkal szolgálna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest