- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chandler
senior tag
válasz
elmoraan (r) #3685 üzenetére
tudom hogy van bios, de ha pl tesztelem a procit vmilyen programmal dos alól (pl floppy-ról) akkor esetleg nem éghet el a cpu?
-
Chandler
senior tag
válasz
Chandler #3682 üzenetére
na végig olvastam a cikket, a memória osztás dologra rájöttem, de az időzítés az mi?
meg a teszteb feszt emelve is csak 42 fokos volt a proci, nálam meg alapon 54 körül van.
viszont az nagyon jó ötlet hogy vinyók nélkül tesztelni mert így nem száll el. honnan tudom meg hány fokos a cpu, ha nincs windows meg bios? :S -
Chandler
senior tag
válasz
elmoraan (r) #3681 üzenetére
azt megnéztem, mem emelkedett ezért visszatettem egy olyan osztásba ahol csak 310mhz-en fut
egyébként ez az osztás mit takar? mert én csak annyit látok hogy emelkedik meg csökken a mem frekije...
és köszi a cikket -
Chandler
senior tag
Sziasztok
Elég kezdő vagyok tutning témában (ezért is írok ebbe a topicba).
Elkezdtem húzni a procit (AMD Athlon XP 2400+ thoroughbred-b magos, alap órajel 2ghz, e mellé abit nf7-em van).
Az FSB-t felemeltem 133 -ról először 140-re, akkor ment stabilan, de amikor 150-re emeltem el sem indult a gép, bios reset meg minden, most jó (habár utána a vmi gáz volt az ide kontrollerrel mert nem indult a windows, amikor felakartam rakni akkor meg szintén nem indult, átcseréltem a mastert és a slave-et és most jó).
A proci amugy terhelés nélkül vagy kis terhelésnél 54 fok körül van.
Azért is most kezdtem el tuningolni mert akarok venni 2 hónap múlva 1 új gépet és addigra szeretnék tudni úgy tuningolni, hogy ne legyen belőle baj
Szóval most mit kéne csinálnom? Nem hiszem hogy ez a procim határa...
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest