- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
aftercooler #43474 üzenetére
megprobáltam a ram frekit csökkenteni, illetve a speedsteppet kikapcsolni, de az sem segített. 220x11 a max (illetve 1-2mhz-vel biztosan menne többet is de ugye azt ajánlották hogy kicsit vegyem vissza). ez sem olyan rossze redmény, köszi a segítséget.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
aftercooler #43472 üzenetére
igen ezeket csináltam... 225x11 nél már nem indult. még annyit kérdeznék hogy a ram freki csökkentése (erről már hallottam) vagy a pcie freki növelése (ennek amugy van értelme) befolyásolja az eredményt?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
aftercooler #43470 üzenetére
végignéztem, én sem láttam (sztem nem is lehet). hirtelen amire tudok gondolni/más mint nálam: ram frekit csökkenteni kéne (most 593mhz)? pcie frekit növelni kéne (most 100mhz)?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
aftercooler #43468 üzenetére
köszönöm segítséged. vddq voltage van, de elvileg az a memóriáé vagy az agp slot-é... kerestem,de sehol sincs cpu fesz, csak monitorozza.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
aftercooler #43466 üzenetére
ezek rendben vannak, de a feszt hol állítom? mert a linkelt helyen sem állították... most fesz emelés nélkül 220x11-ig jutottam.
-
neil_mullen
aktív tag
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok,
van valami oka annak hogy az e8400 am fsb-jét nem tudom 343 Mhz fölé húzni (gyári 333)? Gigabyte g41m-combo alaplapot használok.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged