Hirdetés
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Nálam nem a tuningon van a hangsúly, csak jobb topicot nem találtam!
Tehát, lenne egy apró kérésem, kereségeltem, csak nem találtam. Szükségem lenne egy hardver teljesítmény kihasználtság mérőre. Pl: Mittómén Unreal Tournament 3-at elkezdem futtatni, és szépen méri, hogy mennyire van kihasználva a gép, majd miután kikapcsoltam a játékot, leállítom a mérést, és mutassa egy diagrammon, vagy valahol, hogy CPU, Ram, Gpu-nak (ha létezik gpu mérő), mennyire használta ki, miből van limit, mit kellene bővítenem, vagy végső sorban a tuning. Ha tudna valaki 1 összetett vagy több programot ajánlani, ami erre alkalmas, megköszönném. Ha szükséges, AMD-Ati alapú a gép, notebook.Rivatunerről tudok, hogy az ilyesmit tud, csak nem igazán tudom hol, mivel gyárilag az Ati HD3470-et nem igazán ismeri, és anno segítettek beállítani rá, hogy felismerje, mára elfelejtettem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest