- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
adam320 #10348 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz hatalmas előrelépés ez igaz, de kicsit néhol számíthat, pl ha valaki nagyon sokat tömörít az a sokszor pár másodperc is idő. De mondom én pl. szeretek tuningolni, sokszor semmi értelme, mert nem használom ki a konfigom még most sem. A feeling kedvéért is ki lehet próbálni a tuningolást.
Kicsit kedvesebb lett volna ha ezt elmagyarázod neki a véleményed, és ha ez után is ki szeretné próbálni segítesz neki. Nekem az a kérdés, kicsit lekezelőnek tűnt, nem annyira segítőkésznek. Ha rosszul értelmeztem sry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Napelem
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest