- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
olizsoli
tag
válasz
zsolt1129 #8946 üzenetére
Na ja csak a mostani MSI-K9AGM3 nem enged húzni rajta:/
Ezért kéne egy másik lap, csak nem tudom milyet vegyek 17k környékén, ha tudnátok dobni egy tippet egy jó kis tuning lapról ebben az árban azt megköszönném, mert nagyon kéne főleg hogy hétfőn fogom megvenni(iponban) -
olizsoli
tag
Hello
Éppen gépfrissítés előtt állok(vga,alaplap,táp) és egy olyan kérdésem lenne hogy milyen lapot vegyek(max ~17-19ezer körül) amivel tudnám tuningolni a 9500as phenomom, egy 4770-es VGA lesz mellé.A másik kérdésem pedig hogy láttam iponon hírek között hogy az X2-s X3-as karikban engedélyezni lehet a 3. 4. magokat(mivel eredetileg olyan 4magosok amikben gyári hibás 1-2 mag) és ez visszafele is működik azaz letiltani, és hogy ha letiltanám egyik magját a 4magosnak amit még nem igen használ ki játék az mennyi plussz tuningpotenciált jelentene? érdemes lenne inkább 3maggal tolni de magasabb órajelen? előre is köszi a választ
-
olizsoli
tag
Sziasztok!
Van egy amd 9500asom és a biosban (AMI v16.0B3) nem találom azt az opciót ahol oc-zni lehet ismerősöm gépén(egy sima 2,6os amd-je van) és ugyan úgy AMI biosza régebbi típusú is mint az enyém megtaláltam az overdrive-ot és tudtam is húzni prociját 1,8ghz-ról 2,5-re tudom em sok de más gépén nem kísérletezek... szóval nem tudjátok hogy mi lehet a próbléma, hogy mért nem találom azt a funkciót ameikkel procit tudok tuningolni.Az alaplapom: MSIK9AGM3
előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged