Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Vki tudna segíteni? A gép az adatlapomon. Képek a Biosról :[link] [link] [link]. Egyszerűen nem tudom benne húzni a procit. Beállítom a BCLK 167, Ram 1333, PCIE 100 értékeket és reset után csak villog a monitor. A proci egy pretested darab, ezt alapfeszen tudni kell. De adtam már plusz feszt a cpunak és a VTT-nek is, de semmi változás. Fogalmam sincs mihez kéne még hozzányúlni, hogy stabil legyen....
-
csucsbicep
nagyúr
Adott egy Core i3 530.
Mekkora feszt és hőt képesek elviselni 24/7-ben?
Illetve QPI, memória és CPU egymáshoz viszonyított feszültségében/sebességében nincs vmi arány amit be kell tartani? -
csucsbicep
nagyúr
Na emeltem az fsb-t de everestben a ramokat még mindig 800mhz-nek kalibrálta
A biosban pedig csak választni tudok a ramok órajelek közül, de pillanatnyi sebességet ott sem ír ki. Esetleg vki nem tudja hogy lehet orvosolni a próbát? köszi
-
csucsbicep
nagyúr
háj! már sokadszorra próbálkozok, de az még nem állt össze a fejemben a ramok beállítása tuning mellett. Azt honnan tudom megállíptani hogy hány mhz-es a ramom fsb növelése mellett, szóval azt hogy lehet kiszámolni? thx
-
csucsbicep
nagyúr
sziasztok! Thermal Specification 74,1 fok-> ez azt jelenti hogy max ennyi lehet a magok hője? mert real temp 95-öt ír maxnak. érdekes..
-
csucsbicep
nagyúr
aha világos, megpróbálom majd. köszi
-
csucsbicep
nagyúr
hát jó azért megpróbáltam
-
csucsbicep
nagyúr
sziasztok! vki eltudja nekem magyarázni (kicsit laikus nyelven) hogy hogyan kell cpu (intel e7300 2,66ghz/10*2,66/ gyári hűtő) tuningolni és a ramot (2x1gb kingston) hozzá beállítani a biosban(asus biosom van). elmélteileg vágom( félig meddig) hogy mit kell csinálni csak a biosban már nem tudom hol mit kell. gépem nem akarom megölni mert nem értek hozzá.
. köszi a választ
-
csucsbicep
nagyúr
köszi a választ! gondolom azért gyári hűtővel nem bír 3,5ghz-t, majd a hőjét figyelni fogom, hogy 70fok fölé ne menjen terhelés alatt. max 1,36v bír a proci. ha emelem, akkor az a ramok órajele nem változik?
-
csucsbicep
nagyúr
Hello! a gépem a köv.: asus p5ql pro(intel p43), sapphire hd4830 1gb, 2x1 gb kingston ddr2 800, intel core 2 duo e7300 2,66ghz(gyári hűtóvel). Na most azt szeretném tudni, hogy ha emelem a cpu magórajelét, akkor ahhoz milyen fesz kell(honnan tudom megállapítani(max fesz: 1,36v)? és a proci tuning esetén mire kell ügyelnem az alaplapnál és a ramnál? köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest