- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ki emlékszik még rám... Nem volt még meg a gépem, de már tuningolni akartam
Na eljutottam abba a fázisba, hogy BIOS frissítéssel (09/06/28) Hybrid menüpont alatt aktíválni tudtam a 4 magot,0.025V feszemeléssel, és 5órás Prime95 használattal, Stabil volt a rendszer!
KliKK: [link]
DRAM modulokhoz még nem nyúltam....
--------------------------
3 mag fesz emelés nélkül 3.4GHz-ig jutottam....
Szerintetek 4mag, vagy 3magon tuningoljam? Ki mit tudna ehhez hsz, vagy segíteni? :p
-
intuicio
aktív tag
Régen volt róla, hír, ha 1333 mhz-s ddr3-ak rak valaki am3-as phenom II mellé, akkor 4 sticknél fagy, és csak 2 stickel működik. Igaz ez?
Mert utánajártam a problémának, és létező dolog, a hivatalos phenom II specifikációban is le van írva, hogy 4 1333 mhz-s ddr3 modul használata esetén, gyengébb minőségű ramoknál felléphetnek olyan problémák, amik a rendszer instabilitásához vezetnek. Cáfolja vagy erősíti valaki ezt a hírt? Gépinfómból kilesve nálam felléphet ilyen esély? Mert volt már kék halálom 2x is Vista64 Home. -
intuicio
aktív tag
Ennyire sz@rok a kérdések, hogy senki nem válaszol senkinek?
-
intuicio
aktív tag
Még valami.. Egy dolgot nem értek igazán... Látjátok milyen procim van... 720. everest,Sajátgép(tulajdonságo)CPU-z...stb mindegyik azt írja.. Viszont sokan mondtátok, hogy ez nem sima 720 hanem 720BE... Igaz ez? Csak akkor nem értem, hogy miért nem írják ezt ki a programok? Köszi....
-
intuicio
aktív tag
-
intuicio
aktív tag
szia! Amit küldtél AMDoverclock progit,leszedtem,használtam,de nem minden opciot kaptam meg mint amit a képek mutattak az oldalon...Pl azok a csuszkák nem voltak rajta..Elinditottam az Autostart overclockot,dolgozott vele vagy 2órát,de semmit nem emelt rajta... Nosza kimentem BIOSba,és felhúztam 3.4Ghz-ig.majd lefutattam egy 3dMark Vantage,és nem fagyott le,nem akadt ki..a procim felment 45fokra
Eddig j2órás játék után sem fagyott le a gép..
Szerinted húzható még a proca fesz emelés nélkül? ahoz már nem merek hozzányulni.. Amugy mivel lehetne még letesztelni? Prime95? KÖSZI -
intuicio
aktív tag
utsó kérdés
Nagyon bejön már külsőre is az az AMD OverDrive program. Szerintem jobb mint a BIOS
Na szóval. Ezen programon belűl van egy olyan fül hogy Auto Clock
ha jol gondolom ez az opció a megadott 3MHz-es emelésekkel ő leteszteli,és listát készít, hogy mennyire lehet felhúzni a procit? Magyarul nekem elvileg nem kell az elején probálkoznom, hanem csak nyomok neki egy Start-ot, és ő beállítja a max húzást?
Akár ezt el is lehet menteni? stb?Pero: Klikk rá
[link] -
intuicio
aktív tag
Hálásan köszönöm!
Még valami. a házikóm hőmérséklete játék közben 55° (sok?)
Így hogy odavágok a procinak egy kis tunningot mennyivel fog emelkedni a házban a hőmérséklet?
PL:2órás Call of Dutty 5: CPU:40°__VGA:64°__HDD:41°__Ház:55°
kis tuning után ezek a hőmérsékletek feljebb fognak menni? -
intuicio
aktív tag
Sziasztok tunning mesterek!
Vettem 2hete egy sz.gépet:
Alaplap:_____ Gigabyte GA-MA770T-UD3P
Processzor:_____ AMD Phenom II 720 AM3 ******gondolom 720BE*****
Proc. hűtő:_____Artic Cooling Freezer 64 Pro
Memória:_____KINGMAX TinyBGA 2*2048Mb DDR3 1333MHz
Videókártya:_____Gigabyte GV-N260OC-896H-B GTX260 896MB PCIE
Merevlemez:_____WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2
DvD:_____Pioneer DVR-216DBK
Ház:_____JSP V-400B
Bill+egér:_____GENIUS KB-C210
Táp:_____CORSAIR VX450WKérdésem a következő. Teljesen kezdő vagyok e témába. úgy tudom sima órajele 2.8Ghz.
Meddig lehet felnyomni,és ezeket hol kell? BIOS-ba? Kérem valaki segítsen egy kezdőnek
KÖSZÖNÖM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest