Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
kérdésem annyi lenne , hogy mikor prime-olom a q9550-em akkor az első mag 80 fokos . visszavettem az fsb-t 20-al de nem változott semmit . 1.35v-os fesz van rajta . ez a 80fok mennyire egészségtelen
min változtassak , hogy ne melegedjen ennyire? vagy ez még prime-nál bőven belefér
-
romero28
senior tag
feszültséget emelni egyébként hol kell
bios-ban néztem ott ezek vannak: cpu core setting 1,3 current value 1,26
meg cpu fsb setting auto current value 1,3
a cpu core -t kell feljebb vinnisorry a dupláért
-
romero28
senior tag
3,7-en megy fesz emelés nélkül , kb 4,2-re szeretném felhúzni .
nagyon nem értek hozzá egyébkénttehát nekem az hogy hidaknak adjak picit meg VID nem sokat mond
. soha nem tuningoltam még . 3,7-en is azért megy , mert haverom arra állította . azt tudom hol lehet állítgatni , mármint fsb-t meg szorzót . mást nemigen .
-
romero28
senior tag
üdv . egy e8400-as procim van e0-ás , asus arctic square hűtővel . valaki legyen kedves szájbarágósan
leírni , hogy mit mennyire állítsak (szorzó , fsb , feszültség ) , hogy az még stabil legyen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest