- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ange[L]^
csendes tag
nincs semmi elálívta föleg hogy most reseteltem a biost.. am ramok meg cpu fesz mind auto-ra van álitva igy nemtudom de most olvasdtam hogy az alaplapom támogatja ezt: "CPU Parameter Recall: Ha túlságosan magas frekvenciát állítunk be a processzor számára és az lefagy, akkor a következő indításnál visszaállnak a gyári értékek, azaz nem kell törölnünk a CMOS tartalmát." de mégis amikor nem kapcsol be a gép és én ujra kikapcsolom és vissza ugyan ugy nem kapcsol be
és ezért nem értem hogy ez most hogy van? valaki magyarázza el
köszi elöre is
-
Ange[L]^
csendes tag
megint én vagyok
fixáltam a PCI-E-t 100ra és ugy huztam a procit de igy se ment 2,54 fölé :S amikor feljebb raktam (kb ~2,58nak kellet volna lennie) akkor már nem indult el a gép és jöhetett az elem kivétel :S valami más 5lete van valakinek?
elöre is köszönöm a segitséget Üdv.
-
Ange[L]^
csendes tag
de nem ugy értem hogy terhelés alatt mert amikor terheltem akkro csak 55°c ra ment fel csak amikor pl everest stress tesztel mind a 4 magot kb 5 percig 100%on használtam akkor ment fel 63°c körülre amugy meg tartaj az 55°c körülit
és én is gondolkoztam a ventin csak félek hogyha pl az alaplap miatt nem lehet huzni akkor felesleges a venti
-
Ange[L]^
csendes tag
nem nem fixáltam még ujjonc vagyok ebben is meg a fórumban is
amugy bocsi kevertem nem gyári hütő hanem coolermaster de az bizots hogy 2300körül pörög és most olyan 50°c körül mozog a proci de akármit csináltam (proci terhelő teszt stb) sose ment 63°c fölé a hője
bocsi ha nagyon bénátok itt de kezdö vagyok
-
Ange[L]^
csendes tag
írom is
Alaplap: ASUS P5B-V
Processzor: Intel Core2Quad Q6600 @ 2,4GHz
Memória: 2GB DDR2 800MHz Geil Black Dragon
Videókártya: Nvidia 9600GT 512MBés gyári hütövel van ami most per pill 2300RMP-n van őő ha kell valami akkor mond és leírom
elöre köszi is a segitséget
-
Ange[L]^
csendes tag
Akkor már én is kérnék segitséget ha nem nagy baj..
nekem az lenne a problémám hogy van a procim és próbáltam huzni és valamiért nem megy 2,5 fölé mert ha feljebb húzom akkor nem kapcsol be és csak elem kivétellel tudtam ujra éleszteni :S konfigom: c2q q6600 és asus p5b-v alaplap a tápom meg coolermaster 430W és azt szeretném kérdezni hogy a bios-ban nincs szoró álitás csak a cpu frekvenciáját tudom emelni a szoró most 9x-es és hogy adtak az alaplaphoz programot és azzal lehetne álitani a szorót csak nemtudom egésséges lenne e neki mert nemtudom arra gondoltam a bios-ba lehet nem véletlen nicns benne :S valaki HELP pls Üdv. és köszönöm előre a helpet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged