- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
petymeg #9704 üzenetére
Akkor ott annyi hibázik/zott a mag.
Gondolom ki is írta hogy worker stopped. Adj neki +feszt vagy ha már nem akarsz akkor ott a vége vedd visszább az órajelet... vagy vmit még kombózz a bios-ban amíg jó nem lesz.
intel-hez végképp nem értek sry nem tudom pontosan mit állítasz. Amint látod én most a K10-el szenvedek és nagyon új egyenlőre.
-
Landon
addikt
Üdv mindenkinek itt is.
Már írtam a phenomII X4 topicba is csak most vettem észre hogy ez is itt van és ez kézenfekvőbb...
Ugyhogy akkor ide is leírnám a történetem.
Srácok holnap veszem meg a AC Freezer Xtreme hűtőt a PhenomII 905e-s procimra (ezt ajánlották, gondolkodtam még h várok CM Hyper212Plus-ra vagy vendetta2-re de állítólag felesleges) és neki állok nyüstölnie de előtte lenne egy pár kérdésem mert még túlzottan a K8/9-es cpu-khoz vok szokva.
1: Max mennyi feszt szabad neki adni?
2: Ma próbálkoztam alaphűtővel hááát 2,5ghz ugye az alap órajel 2,6-on még vitte prime95be de csak 10 percet vártam max de 2,7en már az elején a 4es mag leáll. Ami nem nagy csoda tekintve h feszt nemigen kap mivel ugye energia takarékos... De még is ezek függvényébe kb. mire számíthatok az új hűtővel és fesz emeléssel?
3: 70C alatt kéne tartani a hőmérsékletet mindenképp ugye?
4: A HT órajel alapból 2000 akkor itt is az van, hogy nem igen szabadna fölécsúszni, szóval inkább állítsak a HT Linken hogy kisebb legyen húzás után is mint 2000 vagy ez a K10-nél már nem fontos?
5: Gigabyte MA770T-UD3P alaplapom van és ennek a BIOS beállításai egyenlőre kicsit idegenek a számomra leginkább a fesz állítása: manualra állítom az opciókat odáig OK és 2 opció van ami sztem a CPU feszemelésre vonatkozik a többi RAM meg a NB stb. Az egyik cpu-ra vonatkozó sztem a CPU NB VID CONTROL a másik pedig a CPU Voltage Control. Mind2nél úgy van hogy ha rámegyek kijön h +0.25, +0.45 stb de a kettő közül melyiken kell állítani h a CPU feszültségét növeljem? Ill azt nem tudom pontosan mi az a CPU NB VID CONTROL... van még egy olyan nem választható (kék) poció is h NORMAL CPU VCORE ott 1.1500 van (ha jól emlékszek). Próbáltam azt h állítok a fenti két opciókon de ez sehol nem látszott meg a BIOS-ban elmenteni meg nem mertem alaphűtővel.Namost ehhez még hozzá jönne egy olyan kérdés (mert közbe olvastam ilyen phenom tuning irományokat amik inkább összekevertek
) hogy a NB és a HT Frequency-nek mindenféleképpen szinkronba kell lennie? Tehát 2000MHz vagy alatta? Ez nekem nagyon új a K8-hoz képest mert ott ugye még csak az volt a lényeg h a HT 1000 vagy az alatt maradjon. Itt meg egyből két dolog is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest