- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #41775 üzenetére
Nem működik, fagy.
-
Winne
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #41772 üzenetére
Nálam nem működik.
-
Winne
nagyúr
válasz
csabika0001 #41769 üzenetére
Az van igen. Miben lesz ez a megoldás?
-
Winne
nagyúr
Urak, kellene egy alternatíva. Ugyan nem teljesen ide tartozik, de nem találtam megfelelőbb topicot.
PlayClawval szeretnék rögzíteni játékon belül, de mellette fut az Afterburner is. Egyelőre annyit bírtam kideríteni, hogy addig nem működik, amíg be nem zárom az Afterburnert, ez viszont így nem jó nekem, mert a tuning is azzal megy és ami fontosabb, a ventivezérlés is azzal megy.
Van valami 5letetek, hogy mivel tudnám kiváltani, ill. a problémát megszüntetni?
-
Winne
nagyúr
Két napja a gép elkezdte azt a mókát, hogy kikapcsolom, majd mikor újra bekapcsolom, akkor 2 másodperc után leáll és magától újra beindul. Baja nincs amúgy, jól működik, a bis beállításokat nem törli.
Mi lehet ez?
-
Winne
nagyúr
Uraim, segítségre szorulok!
A helyzet nagy vonalakban: anno egy beállítással atomstabil lett a tuningom, azóta nem változott semmi, egy biosfrissítés volt, majd visszaraktam a régit, mert több fesz kellett neki adott értékek eléréséhez, mint előtte. Ment vissza a régi. Ezzel is kicsit több kell már, de ezzel már nem foglalkozom, belőttem egy értéket, ami egész jónak tűnt. LLC3-ban offsettel ezen beállításon linxeltem két 100 menetes karikát, simán és stabil GFlop értékekkel lement. Este felmentem játszani, hogy ne csak száraz teszt legyen, toltam 3 órát, semmi baja, majd mikor kiléptem és olvasgattam a fórumban eldobta az agyát. Terhelés alatt semmi baja, ezt csinálja azóta, mióta először feltettem az újabb uefit.
Szerk.: hozzátartozik a történethez, hogy nem cseréltem volna biost, csak betettem cf-be egy másik kártyát, amit az akkori tápom nem komált annyira és kinullázott minden beállítást és kikapcsolta a gépet, emiatt már egy olyat kerestem, amire érdemes lenne lecserélni a papírforma szerint.
5letek? Ha adok még feszt, az sem biztos, hogy segít..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest