- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honyike
aktív tag
Hello!
Az igazat megvallva nem vagyok valami nagy a tuning terén...
Én úgy kezdtem, hogy próbálkoztam!
Ennek a topiknak az első hozzászólása mondjuk egy tökéletes alap, abból kiindulva szerintem TE is rájössz/megtanulod a dolgokat!
Mivel még nem volt dolgom 4magos procival, meg AMD-s gépem van, ezért nemigazán tudok segíteni részletes leírásban, de viszont, ha van időd, és vállalkozó szellemű vagy, akkor szépen lassan kezdd el változtatni az értékeke!
De mint ahogy azt írtam, a topik első hozzászólását tanulmányozd át!
Meg persze sok, jóval okosabb fórumtárs is van itt, akik valószínűleg tudnak segíteni!
-
honyike
aktív tag
Hello!
Van egy Asus M2N-E SLI lapom, benne egy AMD Athlon X2 3600+-os procc! A memóriáim: 2X 512MB 667MHz és 1GB 800MHZ.
A proci kicsit meg van húzva: kép
A kérdés, hogy a RAM-okat hogy, és mennyire húzhatom mag! Vagy hagyjam őket, annyi gyorsulást úgyse nyernék az egészen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged