- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Ki tudna nekem tanácsot adni a notim nem túl nagy léptékű tuningolásához? Mivel lehetne nekikezdeni mi kell hozzá? Úgy képzeltem el hogy ne kelljen hűtést meg ilyeneket cserélni rajta. Tehát egyszerű kis teljesítménynövekedést akarok elérni úgy hogy ne kelljen ráfizetni és még a notit se vágja tönkre, természetesen csak addig akarom növelni amíg ezen keretek közt lehetséges!!! Ez fontos lenne! A processzor AMD Turion X2 Mobil TL-58 1.9GHz, 2 x 512 Kb L2 chace! Mindez egy Acer TravelMate 5520g-402g notiban!
Bárkinek bármilyen ötlete van írjon! Ja még az életben nem tuningoltam semmit nem hogy notit tehát csak úgy kezdő szinten! (Ne kelljen belenyúlni.)Természetesen gyári rajta minden tehát a hűtés is( ne kérdezzétek hogy milyen mert fogalmam sincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest