- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Van egy P9X79 Deluxe lap és egy Xeon E5 2650 proci benne. Szorzózárral rendelkezik, de régebben mindig sikerült beállítani a Turbos maximum szorzót( ami egy szálra vonatkozik) és azon mindig stabilan üzemelt a proci.
Ez jelen esetben 28x lenne és 24 az összesre, de valamiért egyáltalán nem tudom 20 fölé rakni manuálisan.
Van esetleg valakinek ötlete? -
mokus1
addikt
sziasztok!
FM3-ra kéne egy erős hűtő. Scythe Ninja 3 rev.B-t néztem. Ebben az árban még mi lehet jó? Csendes legyen nem tuningra lesz, de nagyon fűt az AMD. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Mondjatok valami olyan progit légyszíves amivel egy AMD X2 fsb-jét tudom állítani felfele mert csak szorzóállítást találok és ez nem BE
köszi -
mokus1
addikt
válasz
Szoszibá #4735 üzenetére
Hát ha nem nagy macera szerintem azért nézd meg külön-küön rammal igaz akkor se lehet biztosra menni mert úgy kicsit ,,pihen" a chipkészlet.
AMúgy milyen táp+proc+vga??Nekem P5B-m van és everest 40fokot irt ki ráá +-2-3fok.és csak a borda volt 65fok körül szerintem kicsit tappintsd meg és érezni fogod.
-
mokus1
addikt
válasz
Szoszibá #4729 üzenetére
Kukkancs bele a házba hát ha koszos vlami.De én a lapra gyanakszom, bár bírnia kéne ahogy te is irtad ment régebben.
Vagy az is elképzelhető hogy amikor a proci magasabb órajelen fut több melegséget kap a ram,Ha így van próbáld megtámogatni hűtéssel.De chipsetre is megnézheted hogy h reagál a hűtésre. -
mokus1
addikt
válasz
m0h0senator #2256 üzenetére
Hát a lehető legmagasabb szorzót!De nem ártana ebbe a konfigba minimum egy 800as RAM!!
-
mokus1
addikt
Valaki magyaráza el röviden miért jó ha a Ram is kap bonusz feszt
-
mokus1
addikt
olyan van h nem tudok szorzot emelni?és a volt is megáll valahol?
-
mokus1
addikt
Ha Bios-t frissitek akkor lehet utánna a feszültséget emelni?
És BIOS-t h kell frissiteni Gigabyte alaplapon? -
mokus1
addikt
Szaisztok gigabyte GA-K8NMF-9 alapom van benne egy AMD athlon 64 3200+ 2ghz.ezt szeretném tuningolni kb 2,8ghzig mennyi a max?illetve hol kell állitani a biosban aa feszkot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest