- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokuci_74
csendes tag
Na szoval akkor :
Ugy csinaltam ahogy mondtad, ime a biosbol a kep :
[Bios config screen]Namost ezek utan elindultam egy kicsit feljebb, CPU 9x320 , DRAM 960, erdemenyek :
1:1 osztas mellett DRAM 960 eredmenyek :
Azt hiszem az eredmenyek onmagukert beszelnek, de varnam a velemenyedet, hogy miert is lehetne jobb a nem 1:1 osztas..
Annyi meg, hogy a ram most 2.1 V-on megy , remelem ez meg nem sok neki, majd kiderul.
Egy ket napig most majd igy tesztelem, aztan ha jo, akkor meg megprobalok feljebb maszni, hatha... -
mokuci_74
csendes tag
Én inkább a rammot osztanám felfelé nagyobb CPU szorzón, mondjuk 8*300 CPU,
RAm pedig 1:1,5 (300fsb CPU:450 FSB ramm), és innen 5-össével emelném a CPU fsb-t a ram szorzón nem változtatnék!Na ez az amit nem nagyon birok megerteni, hogy hogyan lehet kulon allitani a kettot....
Tehat ha levettem 8*300-ra CPU-t, ram ddr-600 lett...
De inkabb mutatok boisbol kepet majd mondon hogy mit allitsak...
[link]
[link] -
mokuci_74
csendes tag
Ha jol ertelek akkor inkabb meg az FSB-t kene tornaztatni, hatha...mellekelt kepen lathatod, hogy memokra 1.8v-ot ir, biosban pedig 2.0v-ot allitottam be, szal ezt sem ertem..
Tovabbra is kerdes, coretemp mer hitelesen, vagy everest.... 10 fok kulonbseg a ket progi kozott jelentosnek tunik, plane ugy , hogy intel burn test alatt core temp szerint 80-82 fok volt a maximum, everest szerint meg 70-72.... Tavaly nyaron pasztaztam ujra a cuccost szal azzal nem lehet gond, cpu hutes pedig artic cooling.... -
mokuci_74
csendes tag
-
mokuci_74
csendes tag
Hello mindenkinek,
Most vagnek bele igazan a tuningba, eddig csak a procim volt huzva semmi mas ( masfel evig @3.2 GHz-en + HD encode x264-el.. , de birta
) de most az alapokrol kezdenem el az egeszet ujra, bizva a segitokesz kollegak kozremukodeseben
Most itt jarok egyenlore :
Annyi meg hogy a biosban minden auto-n van, kiveve cpu szorzo , ram freq , dram voltage 2.0 volton.
Meg egy ket dolog, everest es coretemp meresei kozott 10 fok az elteres, melyik a jo ?
Amit meg nagyon nem ertek az az idozitesek...szal ha vki vetne a dolgaimra egy pillantast azt megkoszonnem
Nyilvan meg teljes az informacio, amiket feljebb adtam de majd potolom ha megmondjatok mi legyen az amit mondanom/mutatnom kell ahhoz, hogy stabil cpu/ram tuningparost ossze lehessen hozni.Na koszi elore is
TM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest