- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #47163 üzenetére
Ha valaki hasonló cipőben jár, a LLC volt a ludas.(Load Line Calibration)
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
Mitől lehet, hogy Ivy-Bridge (3770k) eldobja az OC-t teljesen szabályos mintázatot kirajzolva?
Simán visszaugrik a gyári alap órajelre miközben bármivel büntetem 100%-on. Prime és OCCT alatt is ezt csinálja. Error nincs egyik alatt sem, viszont gyári turbo boost órajelen (ez 3700-re boostol) végig konstans, bármin efelett, elveszi pár másodpercenként. Lehet hogy az öregség tüneteit produkálja, vagy ha error nincs és stabil végig akkor hagyjam a francba?
Ha megkínálom pár mV-ttal ugyan ez történik csak jobban melegszik. -
superecneB
őstag
Üdv!
Alul-feszelni szeretném a laptopom. (Természetesen nem Bios alól mivel ott nincs lehetőség ilyenre)
Még el sem kezdtem a folyamatot csak bepipáltam pár dolgot az RMClockban: ezen írás szerint, viszont Orthossal vagy Prime95-tel tesztelve is marad 6.0x szorzón (6x200) és nem moccan meg ugyan felmegy 100%ra a CPU terhelés de nem ugrik fel a 9.0x szorzójára (amin kéne mennie maxon terhelve 9x200). Hogy a francba tudnám ezt megoldani? -
superecneB
őstag
válasz
Alister71 #30209 üzenetére
Az a helyzet hogy a notebookomnak eléggé alulméretezett a hűtője szerintem ilyen 70-80 fokos a cpu és a vga terhelés alatt normális esetben, aztán szeretném minden eszközzel csökkenteni ezt amennyire csak lehet 3-4 fokot ha nyernék valami jobb pasztával az sokat számítana a kis lelkemnek
-
superecneB
őstag
Melyik a most kapható legjobb hővezető paszta? Mx-4?
-
superecneB
őstag
válasz
elfelejtette #8594 üzenetére
Persze a ht 4x re raktam ugy adja ki az 1000et, ramok időzítése túl szoros részt kicsit kifejtenéd? Fesz: cpu 1.425 meg probaltam +3.3% Ramnak adtam 2.7 et is de ugy se nyekkent!
-
superecneB
őstag
Sziasztok!
Tunningoltuk a gépem de valamiért csak 15%-ot tudtunk kicsikarni belőle...
A konfig: MSI K8N SLi/Fi, A64 3200+ (venice E6 stepping)rajta HyperTX2, A-Data vitesta ddr500 rammok, chieftek táp. Már 2400mhz-t sem tudtuk elérni még annyira sem h bebootoljon a gép. Mi lehet a baj, esetleg a szűk keresztmetszet? Elvileg még a szarabb E6 steppinges 3200+ ok is simán viszik stabilan a 2500mhz órajelet. Alapból ez lenne a cél mert akkor mennének a rammok 1:1 ben 500on, de jelenleg csak 2300MHZ-ig tudtuk stabilan feltornászni. Ezen az órajelen végig futott az OCCT minden hiba nélkül max. temp.: 40°C (tunning nélkül is ilyen 38-40°C-n ment a proci szal semmit nem emelkedett a hőmérséklet) -
superecneB
őstag
Sziaszok! Lehet, hogy ez hülyekérdés, de van a gépnek üzemi hőmérséklete? Úgyértem h mondjuk 0 kelvinen is menne vagy kellneki pár fok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest