- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsizsef #41599 üzenetére
igp-t hagyd auton, feszeket a normal erteken kezzel, kezdd csökkenteni az offsetet.
LLC-t megprobalnam 5-ösön, bar nekem hosszu tavon az nem jött be es asszem most 3-4 körül stabil (az alap alulfeszes allapotban).
Bocs, latom nem alapsebesseg. Akkor LLC 2-3. Teszteld linx-szel, max ramteheles, 15 kör cirka - es pl. jatekkal. Kezdetnek aszondom offset -0,150V kellene, hogy jo legyen. Ha megy, akor lejjebb. -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zsizsef #40399 üzenetére
Próbáltam a memória tuningot freki emeléssel Kingston HyperX Blu 1600 feltoltam 1750-re és 0,2 FPS-t hozott játékokban az időzítést nem próbáltam lejjebb vinni de szerintem az is kevés
Inkább told fel az NB 2400-ra a HT 2200 ( bár nekem 2400 MHz NB az 1,25v ) nem találom azt a linket ahol Thuban procikat tuningoltak és mindenkinek stabilabb volt ha megemelte a HT-t ,sebességbe nem dob de stabilabb -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zsizsef #39992 üzenetére
Szerintem nem a proci inkább a lap "hibája" ezzel a lappal s@kodtak sokáig az FX 8xxx tulajok mert a VRM áramkörök nem tudtak elég kakaót adni a procinak és trolingoltak ,
A hiba képen jól látható hogy a proci 96w-ról felugrott 107w-ra az én procim 4 GHz-en 1,55v-on 165w-ot kér " sír " a lapom a terheléstől tehát fütyülnek a fetek a nagy menyiségü áramtólKiegészítés : a 960T attól hogy 4 magos még benne van a +2 mag ami akkor is felveszi a kakaót hogy inaktív ezt nem mutatja a CPU-z !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest