- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
zbence #11240 üzenetére
nemtudom milyen magos, de a feles szorzóból tippelek, h brisbane, nekem ami volt sem ment sokkal3GHz felett, de ahhoz is kellett neki fesz rendesen, ide érts 1,45Vot vagy még többet, de ahhoz már ajánlott vmi erősebb hűtés.
nem tudom mennyi feszt adsz neki ha még tudod hűteni akor adj neki még 1 picit, de csak ésszel. -
-
Pero
senior tag
válasz
zbence #11234 üzenetére
memókat oszd vissza, sztem az segíteni fog a kékhalálon. PCIe frekit fixáld 100MHz-re ügyelj arra h a HT 1100-és 800MHZ között legyen,(HT szorzóval lehet) és utána remélhetőleg menni fog. bár sokkal 3GHZ fölött nem hiszem h fog menni.
Tuningnál mindig figyeld a hőmérsékleteket, nehogy elfüstöljön a proci. tesztelésre használj Orthost, vagy Prime 95-öt. hőmérséklet monitorozásra realtemp-et vagy everestet, netán coretempet.amúgy egész jó úton indultál elsok sikert és csak óvatosan
Ui: adatlapodon konfigot töltsd ki;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest