Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Igazából én nem is szeretnék feszt emelni, ezen a feszültségen szeretném addig húzni, ameddig lehet. Tegnap egy kicsit próbálkoztam, a ramokat 800-on hagytam és az fsb-t állítottam 220-ra 12,5 szorzóval, így megy rendesen 2,750Ghz-n de nincs jelentős változás
Az első próbálkozásomnál pedig nem indult a gép, mert voltam olyan hülye hogy a ramokat 960ra emeltem, az már nem tetszett neki túlságosan. Majd ha lesz egy szabad órám megpróbálom 3ghz-re 800as ramok mellett alap feszen, ha megy megy, ha nem hát nem
és igen a core tempet régebbóta használom, az elég egyszerüen mutatja a dolgokat, átlátom
-
somasz
addikt
válasz
Undoroid
üzenetére
2,2 V-t kapnak, ennyi a gyári, időzítéseket auton hagytam, de így is jól állítja be az 5-5-5-15-t. Virtuális memóriát hol növeljem? Ez mit befolyásolna? Lehetséges, hogy az a baja, hogy az elsődleges partíción már nincsen olyan sok hely, (már a sajátgépben piros csíkkkal jelzi a helyet), és ez okozza a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első próbálkozásomnál pedig nem indult a gép, mert voltam olyan hülye hogy a ramokat 960ra emeltem, az már nem tetszett neki túlságosan. Majd ha lesz egy szabad órám megpróbálom 3ghz-re 800as ramok mellett alap feszen, ha megy megy, ha nem hát nem