- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
mbencem #20142 üzenetére
Olvasd át amit darál0w adott, és azzal kezd a dolgot, feszeket manualra állítod, és a pci frekit fix 100ra. Utána kezdhetsz variálni a fsb-vel meg a szorzókkal amiután átolvastad a dolgot. Mivel gyári hűtésed van, csak alapfeszen próbálkozz, tehát miután manualra állítottad feszeket, ne is nyúlj hozzá. Amit ezen bír majd az jó lesz amíg nem lesz nagyobb hűtésed.
-
megint én
őstag
válasz
mbencem #20139 üzenetére
Az előző hozzászólásod több mint 5000 hozzászólással ez előtt volt...
Amúgy nincs olyan, hogy meddig lehet húzni. Van olyan feszültség ami maximálisan ajánlott, és hogy azon a feszen mennyit bír ez már csak a szerencsédtől függ... -
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest