- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
-
redzsi
senior tag
Kész feladom. Egyszer sikerült, 2200mhz-emelni a cpuz szerint is. Majd újraindítás után
a szokásos felszólítás fogadott. Warning! Safe mode. Please resetting cpu frequency cmos setup. F1-el továbbléptem windows betölt, és már megint 2000mhz. A feszt nem babráltam.
Vagy rosszúl csinálok valamit, vagy ennyi a max.
Azért köszi a segítséget -
zlutor
aktív tag
F1-gyel valoszinuleg azt kerted, hogy az utolso mukodo beallitasokkal induljon...
Probaltal adni neki plusz feszt?
De fokent a memoriat visszaosztottad? Mert ha a BIOSban 800-on (CPU/5-os beallitas) van, akkor ~960MHz-en akarod jaratni a memot. Amit alapban nem biztos, hogy vinni fog.
Ha atalitod manualra - 667-re (CPU/6) - akkor fog 240-es FSB mellett pont 800-on menni...
-
zlutor
aktív tag
Igen, 1,4V-on ment ennyit... tobbi reszlet itt
De az igazsaghoz hozza tartozik, hogy ekkor kb. ket ora CoD4 utan volt ujraindulasom is - annak ellenere, hogy tobb, mint 1 ora Othos megvolt csont nelkul...
Szerintem tulmelegedett vagy a memo (+0,1V), vagy az alaplapi chipset (kezzel merve is forro volt
) - ezen iranyban keszulok fejleszteni a hutesen, ha idom lesz es akkor szerintem stabil lesz teljesen.
A 2,5GHz-et csont nelkul viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest