- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kovasz #652: „akkor tegyel bele meg ramot. attol gyorsul igazan.” Sajnos 512 MB RAM-nál többet nem támogat az alaplap (Abit SA6).
Speed(R) #654: „800MHzes processzort használsz jelenleg 533MHzen...” Tényleg, mekkora állat vagyok, hogy ezt nem vettem észre…
Köszi a segítséget, sikerült az alapórajelre állítani a procit, ezután jön majd a tuning az alapján, amit írtál. Nagyon hálás vagyok, sikerült azóta teljesítmény-növekedést elérni
Link: Az új eredmény (CPU-Z)
Nem úgy megy a gép, mint egy golyó, de ezt egy ilyen konfigtól nem is lehet elvárni, de talán még tuning után gyorsulni fog.ktomek #657: „No, most lassú, vagy "fagyogat" ?” Bocs, rosszul fogalmaztam, valójában nem konkrétan lefagynak a progik (de most már akár múlt időben is beszélhetek
), hanem csak úgy tűnt, mintha lefagynának, de közben kegyetlenül erőlködött a háttérben a programokkal, majd jó egyperces szenvedés után kinyögött vmi eredményt.
Igen, 2*256MB-os modul van a gépben, sajnos más márkájúak, de mindkettő 133MHz-es.Mi a véleményetek, mennyire befolyásolja a sebességet az, hogy úgy néz ki, a Primary IDE-kábel Master-része vmilyen módon tönkrement, és jó jumper-beállításokkal sem hajlandó semmilyen merevlemez/író működni rajta? Tehát a jelenlegi rendszervincsim csak (Primary) Slave-ben működik. Ez hozzájárulhat a gép lassúságához?
Köszi a segítséget! Respect nektek, hozzáértők!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest