- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
szerintem ő nem a kékhalálra gondolt... arra nincs olyan, hogy "rendszer súlyos hiba esetén ne alkalmazza a kékhalált" opció
ha lenne nálam már tuti pipa figyelne a négyzetben
az a lényeg, hogy ha rendellenes dolgokat művel a gép, hirtelen újraindulás, megfagyás... akkor vmi a beállításokkal nem oké, proci túl van húzva, vagy jól van húzva csak kevés feszt kap, esetleg a memória akad néha... sokféle baj lehet, és ezeket csak kísérletezgetéssel kipuhatolni...
most nézem: fesz emelés nélkül nyomtad a 800as RAMnak a 900MHz-et?vagy azért kap egy kicsit?
én ezzel kezdeném, vissza 800ra, vagy alá, és teszt. ha így műxik, akkor ez volta hiba, és esetleg elkezdheted emelni visszafelé addig amíg ki nem jön a bibi megint, így tudni fogod hol a kortlátja. érdemes egyébként visszaosztani 800 körülre, és az időzítésekkel mahinálni. szerintem egy jobb időzítés többet hoz, mint 10-15% +freki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest