- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tito30
tag
válasz
korion #43759 üzenetére
Szia.
Bios beállítási dolog lehet,mert ennél a lapnál annyi beállítási funkció van,hogy hihetetlen
Kell egy kis idő míg kitapasztalom de erre vágytam rég,egy új kihívásra.Jelenleg az asszonytárs teszteli netezéssel,és a lányaim a kis játékaikkal míg én melózom,de nem tapasztalnak leggolást vagy fagyást.
A HT ki van kapcsolva,így 4 mag-4 szálon megy jelenleg procinként,és így két procival üzemel a masina,ami annyit tesz,hogy 8 mag-8szál amit nyújt és így akarom játékoknál tesztelni. Az eredményekre kíváncsi leszek,mert a játékok számítási ígégye ugye a magas órajel. Nos ha hagyom a HT-et az lehet,hogy több számítást végző magot eredményez,de megfelezi a magonkénti órajelet,és nem tud egy komolyabb vga-t kihajtani. (Ha rosszúl tudom kérlek javítsatok ki pl: ha 4 mag 3600mhz,az HT-el 8 mag 1800mhz).
Az új vga-t beszerezve okosabb leszek ez csak találgatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest